Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in D:\Web\WWW\temp-18-250.cimec.ro\plugins\system\canonicalization\canonicalization.php on line 46
Institutul Național al Patrimoniului - EvenimenteMuzeale.ro

SHARE

EvenimenteMuzeale.ro

Strict Standards: Declaration of JParameter::loadSetupFile() should be compatible with JRegistry::loadSetupFile() in D:\Web\WWW\temp-18-250.cimec.ro\libraries\joomla\html\parameter.php on line 512

EvenimenteMuzeale.ro

Rate this item
(2 votes)

EvenimenteMuzeale.ro promovează evenimentele culturale organizate în special de către muzeele din România, dar și de către alte instituții culturale, precum expoziții, publicații noi, conferințe, simpozioane, descoperiri arheologice, proiecte culturale, festivaluri etc și este administrat de către Direcția Patrimoniu Mobil, Intangibil și Digital din Institutul Național al Patrimoniului.

EvenimenteMuzeale.ro este o continuare upgradată a programului notoriu de promovare și diseminare a activităților muzeale pus în practică de fostul CIMEC-Institutul de Memorie Culturală în 2008 și continuat de Institutul Național al Patrimoniului. Platforma permite încărcarea, catalogarea, arhivarea, diseminarea și vizualizarea în format cartografic a evenimentelor muzeale.

Fiecare instituție are posibilitatea de a-și încărca evenimentele prin crearea unui cont și logarea on-line. Pentru a primi instrucțiunile detaliate, vă rugăm să ne contactați la  adresa de e-mail Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.. Toate evenimentele se vor arhiva sub conceptul de patrimoniu intangibil, iar imaginile de afișe vor fi publicate și în biblioteca europeană Europeana (www.europeana.eu).

 

banner

Read 4243 times