Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in D:\Web\WWW\temp-18-250.cimec.ro\plugins\system\canonicalization\canonicalization.php on line 46
Institutul Național al Patrimoniului - Invitație privind înscrierea într-una din comisiile de evaluare și selecție a proiectelor, precum și în comisia de soluționare a contestațiilor.

SHARE

Noutăți

Strict Standards: Declaration of JParameter::loadSetupFile() should be compatible with JRegistry::loadSetupFile() in D:\Web\WWW\temp-18-250.cimec.ro\libraries\joomla\html\parameter.php on line 512

Invitație privind înscrierea într-una din comisiile de evaluare și selecție a proiectelor, precum și în comisia de soluționare a contestațiilor.

Rate this item
(1 Vote)

Invitaţie

Institutul Naţional al Patrimoniului (INP) a lansat în 15.09.2022 un nou apel de finanţari nerambursabile destinat protejării monumentelor istorice acordate din fondul Timbrului Monumentelor Istorice (TMI). Apelul are un singur subprogram - pregătirea documentaţiilor tehnico-economice pentru restaurarea monumentelor istorice (Proiectare).

Având în vedere specificul programului de finanţare şi tematica apelului, vă invităm să ne trimiteţi intenţia dumneavoastră de participare într-una din comisiile de evaluare şi selecţie a proiectelor, precum şi în comisia de soluţionare a contestaţiilor. Activităţile prestate vor fi remunerate în conformitate cu deciziile interne ale conducerii INP.

Perioada alocată activităţii de evaluare şi selecţie a proiectelor înscrise este cuprinsă între 23.12.2022 - 03.02.2023, iar pentru desfăşurarea lucrărilor comisiei de contestaţii între 10.02.2023 - 16.02.2023. Mai multe informaţii privind organizarea noului program de finanţare pot fi regăsite şi pe site-ul INP: https://temp-18-250.cimec.ro/timbru

Condiţia minimă de participare este să aveţi calitatea de specialist / expert atestat de Ministerul Culturii, calitate care va trebui dovedită prin trimiterea unui scurt CV şi din care să reiasă totodată experienţa practică.

Selecţia membrilor se face pe baza următoarelor criterii:
- experienţa profesională în domeniul monumentelor istorice;
- experienţa în domeniul managementului de proiect şi evaluării proiectelor.

În speranţa că veţi da curs invitaţiei noastre, vă stăm la dispoziţie pentru informaţii suplimentare şi aşteptăm cererea dumneavoastră însoţită de CV până la data de 31 octombrie 2022.

TMI este reglementat prin Legea nr. 422/2001 privind protejarea monumentelor istorice, art. 51 - 52, iar modul de utilizare fondurilor colectate este reglementat în prezent prin H.G. nr. 1502/2007, modificată şi completată prin H.G. nr. 691/2019.

Contact:
e-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
tel. 0743.176.446.

Read 6407 times